Nyheder

25. marts 2020

Markedsføring af erhvervsejendom i Rødovre

Teamet rykker ud til optagelse af video- og billedmateriale til præsentation af ejendommen på Højnæsvej 58 i Rødovre.
20. marts 2020

EC tager pulsen på Frederiksbergs erhvervsliv - Ewalds

I EC interesserer vi os i denne tid for, hvordan det lokale erhvervsliv her på Frederiksberg håndterer den udfordrende situation, der lige nu rammer hele samfundet.
6. februar 2020

Er Rødovre erhvervsejendomsmarkedets nye sort?

Rødovre er en populær erhvervskommune. EC har igennem årene løst adskillige sager i Rødovre og vi mærker fortsat stigende efterspørgsel på kontor og logistik.
4. februar 2020

Fuldt udlejet flerbrugerejendom på Frederiksberg.

En langvarig nøglelejer opsagde i foråret sin kontrakt på ejendommen Lindevangs Allé 3. Tomgang er som bekendt enhver udlejers værste fjende. EC bistod udlejer med rådgivning og udlejning og opgaven blev løst uden tomgang for ejendommens ejer.
22. januar 2020

2020 er godt i gang

Tre uger inde i det nye år er dagene blevet 52 minutter længere, de første forårsblomster pibler frem og det samme gør ideer og planer for 2020.
24. december 2019

Estate Concept ønsker glædelig jul

Julen står for døren, mørket sænker sig tidligt og det er tid til at tænde lys, fokusere på det nære og lade roen sænke sig. Estate Concept har haft et forrygende efterår med nye som kendte kunder og spændende sager. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen i det nye år.
21. november 2019

Interesserer du dig for markedsføring af erhvervsejendom?

Hvis svaret er ja, så ved vi allerede at du godt kan lide et godt prospekt med gode billeder, en tydelig plantegning, nemt overblik over betingelser og nøgletal og måske endda en videopræsentation, så du nemt og hurtigt kan få en fornemmelse for emnet og se hvilken person som er klar til at tage imod din henvendelse.
1. november 2019

EC afslutter ugen med overdragelse af en erhvervsandel

En god handel betyder en glad køber og en glad sælger. Det er netop hvad der er tale om her.
27. august 2019

Butiksdød? Ikke på Frederiksberg

Medierne har længe talt om butiksdød på Frederiksberg, men tirsdag morgen bragte Berlingske Business en artikel, hvor Frederiksberg fremhæves som en bydel, hvor udviklingen er vendt og der nu kun er 1,2 % af butikkerne, der står tomme.
22. august 2019

Fredet ”ildebrandshus” genoplives

Historien om brændevinsbrænderens hus fra 1800, som efter en broget historie nu nænsomt restaureres og opdateres til moderne standard i respekt for fortiden.
19. august 2019

Nyt website der afspejler forretningen

Måske kender du os allerede som erhvervsmægler, men vidste du at vi også tilbyder 360 graders rådgivning på udvikling og optimering af erhvervsejendomme?