EC ON THE ROAD NO. 14: Slentretur på Smallegade

Tilbage til nyheder

20. maj 2022

EC ON THE ROAD er Danmarks eneste erhvervsmæglerserie, der sætter levende billeder på livet og dagligdagen som erhvervsmægler. I denne episode tager vi på en mini-byvandring i en af de gader, som EC har været med til at præge gennem udlejning, salg og afståelse af flere butikker i gaden.

Gader ændres løbende med nye gallerier, specialbutikker, frisører, rammebutikker, caféer og restauranter, som sammen samlet skaber byens ånd.

Sammensætningen er vigtig, og Smallegade er en gade, som man roligt kan sige er lykkedes. Den er i de seneste 10 år gået fra at være en af Frederiksbergs mindre populære gader til i dag at være en slags lillebror til Værnedamsvej, som må regnes som Frederiksbergs ’hotteste’ gade gennem generationer.

Visse dele af Strøget i København er efterhånden et velkendt eksempel på områder, hvor det ikke er lykkedes, og hvor den harmoni, som kan skabes mellem butikkerne, er blevet til disharmoni.

Kom med på en slentretur langs Smallegade, som er en af de gader, der er med til at skabe stemningen, som er karakteristisk for Frederiksberg.

Visse dele af Strøget i København er efterhånden et velkendt eksempel på områder, hvor det ikke er lykkedes, og hvor den harmoni, som kan skabes mellem butikkerne, er blevet til disharmoni.

Navnet Smallegade strækker sig helt tilbage til 1776, og gaden er anlagt i ca. 1641.

Jacob Lefèvre tager dig med på en personlig tur i gaden, hvor han fortæller om nogle af de bygninger og steder, som er med til at forme gaden.

Vi tager desuden en tur forbi Møstings Hus og andedammen, som også hører til en af seværdighederne på Smallegade.

Som mægler er vi med til at præge byen, når vi udlejer og sælger ejendom. Det medfører en vis forpligtelse at give det bedste til byen inden for de rammer, som er i den enkelte sag.

Estate Concept hører til på Frederiksberg, og vi føler os som den lokale erhvervsmægler. Hvis I ikke allerede er ude og nyde Smallegade og resten af Frederiksberg, så håber vi, I har fået endnu mere lyst til dette efter at have set denne film.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering