Mæglerydelser

Hos Estate Concept står vi klar til at assistere med en lang række klassiske erhvervsmæglerydelser: Salg af erhvervsejerlejligheder, erhvervsandele eller erhvervsejendom og udlejning af erhvervsejendom og flerbrugerejendomme.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Med vores sans for godt gammeldags købmandsskab går vi til opgaven med en direkte og ærlig tilgang, hvor en aftale er en aftale. Vi løser både den store og den mindre erhvervsmægler-opgave i spektret fra lav til sågar meget høj kompleksitet funderet i mange års erfaring.

Med vores teknologiske mindset og blik for detaljen tilbyder vi in house-produceret markedsføring og visuel optimering med den højeste kvalitet på markedet inden for erhvervsejendoms- og erhvervsmæglerbranchen.

På teknologifronten er vi fuldt ud opdateret og producerer med Sony A1 kameraudstyr kombineret med G Master-objektiver, crane-teknologi og Sennheiser AVX-lydudstyr. Det sikrer, at din ejendom præsenteres professionelt og effektivt til den rigtige målgruppe, således at ejendommen bliver formidlet til den optimale lejer eller køber på de mest profitable vilkår. 


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering