EC ON THE ROAD NO. 3: Nøglen til en bedre form ligger på Peter Bangs Vej 39A

Tilbage til nyheder

9. februar 2022

Kan det være positivt, at tingene går i ring? Det mener man hos LOOP Fitness, som vi netop har overdraget nøglerne til 427 m² lokaler på Peter Bangs Vej 39A.

 

Hele deres fitness-koncept er nemlig bygget op omkring en ring af 16 træningsmaskiner, hvor man under et træningspas går 2 runder i ringen og træner 2 gange 45 sekunder på hver maskine.

Når man træner hos LOOP Fitness er træningen således overstået på blot 24 minutter, men det gør den ikke mindre effektiv: Konceptet bygger nemlig på den meget intense træningsform, Højintensiv Interval Træning (HIT).

Vi er stolte over at bidrage til at få Frederiksberg-borgerne i endnu bedre form, og vi ønsker LOOP Fitness maksimal vind i sejlene.

Estate Concept har formidlet udlejningen for Ejendomsaktieselskabet Bastillen, som naturligvis også var med ved nøgleoverdragelsen.

Vi er stolte over at bidrage til at få Frederiksberg-borgerne i endnu bedre form, og vi ønsker LOOP Fitness maksimal vind i sejlene og fuld fart frem med deres træningscenter nr. 134, som efter planen åbner på Peter Bangs Vej 39A d. 26. februar 2022.

Søren Hald, administrerende direktør for LOOP Fitness, med formanden for Ejendomsaktieselskabet Bastillen, Nils Ulrik Sverre Egund.

Søren Hald, administrerende direktør for LOOP Fitness, med formanden for Ejendomsaktieselskabet Bastillen, Nils Ulrik Sverre Egund.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering