Nyt website der afspejler forretningen

Tilbage til nyheder

19. august 2019

Estate Concept er i en stadig udvikling og tilbyder hele tiden flere rådgivningsydelser til vores kunder. Derfor bringer vi nu vores digitale tilstedeværelse up to date med et website, der afspejler vores ydelser og giver vores kunder mulighed for at se, hvem vi er - og ikke mindst, hvordan vi kan bidrage til deres forretning.

God service – også digitalt

Målet med vores nye website er, at du som besøgende nemt skal kunne får overblik og finde den information, du har brug for.

Derfor har vi blandt andet opdateret sagsfremstillingerne, så det nu er nemmere at finde alle de relevante oplysninger, se plantegninger mv.

Samtidig har vi tilføjet beskrivelser af vores forskellige rådgivningsydelser, så du kan få et indtryk af, hvad vi kan tilbyde. Vi vil nemlig gerne gøre vores til at gøre det lettere for vores kunder at få det optimale ud af deres ejendomme – uanset størrelse.

Find inspiration i vores nyheder og artikler

Nyt er også nyhedssektionen, hvor du fremover blandt andet vil kunne læse nyt om branchen, få gode råd og finde inspiration til hvordan, du griber projekter an.

Vi elsker (stadig) at tale med vores kunder

Selv om det forhåbentlig fremover vil være lettere at finde information online, hører vi selvfølgelig stadig fra dig, uanset om du er interesseret i en konkret sag, står med et større udviklingsprojekt eller bare har et spørgsmål.