Ejendomsudvikling

Optimér og øg udbyttet af din ejendomsinvestering

Estate Concept tilbyder effektiv og datadrevet styring af processen med henblik på udbytteoptimering af ejendom.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Vi er grundige og vedholdende, når vi kortlægger en ejendoms potentiale som investerings- og udlejningsejendom.

Vi analyserer perspektiverne for målrettet udvikling under hensyntagen til en ejendoms særlige kvaliteter, beliggenhed, anvendelsesmuligheder og eventuelle restriktioner i form af fredning, bevaringsværdighed, lokalplaner mv.

Effektiv bygge- og projektstyring

Når strategien er lagt, opstiller vi en overordnet business case og går i gang med at eksekvere handlingsplanen.

Som en del af bygge- og projektstyringen kan vi koordinere arkitekter, ingeniører, håndværkere, myndigheder mv. Vi lader gerne vores team af håndplukkede og kompetente samarbejdspartnere indgå i et projekt men inddrager også gerne ejendommens foretrukne leverandører: Hovedformålet er, at teamet skaber mest mulig værdi for ejendommen.

Vi tilbyder at opstille et cloudbaseret datarum, så ejendommen til enhver tid har overblik over alle data på ejendommen, er opdateret med hensyn til overholdelse af timeline på projektet og har et optimalt beslutningsgrundlag til rådighed – også online.

Udviklingen af den enkelte ejendom eller lejemål sker også gerne i samarbejde med en lejer, så slutresultatet matcher lejerens behov.

Hovedfokus er altid at levere den lejer eller køber til ejendommen eller lejemålet, som sikrer ejendommens ejer eller ejerkreds den mest profitable bundlinje både på kort og lang sigt.

Dette gælder uanset, om ejendommens ejer eller bestyrer er en ejerforening, andelsboligforening, ejendomsinvestor, ejendomsadministrator, ejendomsporteføljeforvalter, ejendomsaktieselskab eller en koncernkunde.

 

Læs mere under Projektstyring


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering