EC ON THE ROAD NO. 8: Kontordrømme - hvem vil ikke gerne bo på Frederiksberg?

Tilbage til nyheder

8. april 2022

EC ON THE ROAD

I dette afsnit er EC’s power team i form af Flemming, Peter og Jacob på vejen igen, hvor vi laver endnu en videopræsentation af et kontorlokale, som vi udlejer på vores egen hjemmeadresse på Frederiksberg. Du kan se en videopræsentation af sagen her.

Forleden blev vi spurgt af en seer, om 'EC on the road' er noget, vi har tænkt os at fortsætte med at producere, eller det bare er midlertidigt? Svaret er, at vi fortsætter med at sætte kulør på en ellers konservativ branche med at vise, hvordan livet som erhvervsmægler også udfolder sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at produktionen er tidskrævende, men vi synes det er sjovt, og positiv feedback giver os blod på tanden til at fortsætte.

Flere har spurgt, om videofremvisning er noget, vi er begyndt at lave under Corona? Vi forstår godt spørgsmålet, men svaret er nej. Vi har lavet videopræsentationer siden grundlæggelsen i 2009, og det er efterhånden blevet til over 300 af slagsen, som er blevet set af tusindvis af seere.

Vi har lavet videopræsentationer siden grundlæggelsen i 2009, og det er efterhånden blevet til over 300 af slagsen, som er blevet set af tusindvis af seere.

Det handler om at skabe en god oplevelse for seerne, som gør det nemt for dig at komme på fremvisning nu og her uanset tidspunktet på dagen eller natten. For at du kan spare så meget tid som muligt, så arbejder vi da også hele tiden på at forbedre udsendelsen med bedre udstyr til billede og lyd og nye produktionsmetoder. Naturligvis fremviser vi også live; det siger sig selv.

Du kan følge os på Instagram, Facebook, LinkedIn og her på vores hjemmeside.

I dette afsnit af 'EC on the road' optager vi en videopræsentation af et kontorlokale, som vi udlejer på vores egen hjemmeadresse på Frederiksberg

I dette afsnit af 'EC on the road' optager vi en videopræsentation af et kontorlokale, som vi udlejer på vores egen hjemmeadresse på Frederiksberg


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering