Discount vinder frem, og Coop skærer ind til benet

Tilbage til nyheder

17. februar 2023

Denne film handler om personalet i Irma, som udgør en essentiel del af Irmas ånd.

I de nærmeste år spår jeg, at vi kommer til at se en markant omvæltning i sammensætningen af byens butikker og restauranter.

Jacob Lefèvre, stifter

Som erhvervsmægler har jeg altid været begejstret for, at jeg får lov til at være med til at præge byen. Nye butikker, kontorer og caféer er som nyt blod til byen, der skaber fornyet liv, og som holder byens puls relevant og i ånd med tiden.

Nogle koncepter holder længere end andre og udskiftes på evolutionistisk vis i takt med, at tidsånden ændrer sig.

Irma har på forunderlig vis formået gennem hele sit liv at være i kontakt med tidsånden og sjældent, hvis overhovedet nogensinde, har man set et brand, der er så meget i kontakt med dets forbrugere. Desværre vil Coop, at Irma lukker.

I forbindelse med lukningen af Irma på Roskildevej i København spillede jeg en rolle i forhold til at få butikken genåbnet. Hylderne var tomme, personalet opsagt og lejekontrakten ligeså. Alligevel fik vi overbevist Coop om, at butikken skulle genopstå, hvilket skete.

Dermed fik lokalbefolkningen ikke kun deres butik tilbage, men personalet fik også lov til at beholde deres arbejdsplads. Denne film handler netop om personalet, som udgør en essentiel del af Irmas ånd. Håber I vil kigge med.  

Butikkernes betydning for byens udvikling kan næppe undervurderes. Som mæglere har vi mulighed for til en vis grad at påvirke, hvad som vinder indpas i byens ledige lokaler. I de nærmeste år spår jeg, at vi kommer til at se en markant omvæltning i sammensætningen af byens butikker og restauranter. Post covid effekten med inflation og mere vil fortsætte med at sætte sine spor. Vi går en udfordrende og spændende tid i møde.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering