Effektiv håndtering af konkursbo: Nøgleoverdragelse på Værnedamsvej 11

Tilbage til nyheder

17. april 2024

Konkursbo Butikslokale Afståelse

På Værnedamsvej 11 i en af Københavns mest berømte gader, som også er internationalt kendt og tidligere nomineret til titlen som verdens cooleste gade, har EC bistået advokatfirmaet Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab i forbindelse med afviklingen af boet fra et større dansk modefirma.

"Den enes død er den andens brød!" lyder et kynisk gammelt ordsprog, men hos Estate Concept er vi ikke tilhængere af en sådan tankegang. Vi tror på, at enhver situation rummer potentiale for nye begyndelser og muligheder.

I denne ånd har vi bistået i at sikre en glidende overgang for lokalerne på Værnedamsvej 11.

Hos Estate Concept forstår vi, at selv i de mest udfordrende tider er der altid mulighed for at skabe noget positivt og banebrydende

De nye og lykkelige af lejere af butikken er NORSE PROJECTS, som Estate Concept på billedet overrækker nøglen til.

Hos Estate Concept forstår vi, at selv i de mest udfordrende tider er der altid mulighed for at skabe noget positivt og banebrydende, og vi ser med glæde frem til at følge, hvordan en ny æra vil udfolde sig i de attraktive lokaler.

Vi takker Tobia Sloth og Christoffer Lauenbach Kromann fra Norse Projects samt Therkel Brinth Christiansen, Suljo Rizvanovic og Henrik Selchau Poulsen fra Bruun og Hjejle for hurtigt og effektivt arbejde i forbindelse med overdragelsen af lokalerne.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering