EC ON THE ROAD NO. 17: Back to Basics

Tilbage til nyheder

10. juni 2022

Vi runder ugen af med en udlejning af arkitekttegnede lagerlokaler i Håndværkerbyen i Valby. Dette gør vi med at sætte ’Udlejet’-skilte op.

 

Jacob er ik’ for fin til at tage fat og sætter gerne skilte op eller tager værktøj i hånden: Det kan du fx se i EC ON THE ROAD No. 15, ’Ikke et øje tørt’, hvor Jacob er hoppet i arbejdstøjet for at maksimere liebhaverfaktoren på en erhvervsejerlejlighed på Frederiksberg.

Men i dette afsnit er vi altså i Valby, hvor EC i sin tid startede i en nedlagt industriejendom med udlejning af lagerlokaler adskilt af trævægge. I dag udlejer vi stadig lager- og logistiklokaler på Frederiksberg, Valby, Rødovre og i hele Storkøbenhavn.

Når udlejningen eller handlen er på plads, så møder Jacob gerne op med en flaske champagne for at ønske parterne tillykke. Uanset størrelse er et nyt lokale altid en stor og glædelig beslutning for iværksættere og virksomheder

Når udlejningen eller handlen er på plads, så møder Jacob gerne op med en flaske champagne for at ønske parterne tillykke. Uanset størrelse er et nyt lokale altid en stor og glædelig beslutning for iværksættere og virksomheder: Det kan du fx se i EC ON THE ROAD NO. 1, 2 og 3.

Hvis du ikke allerede følger os på Instagram, Facebook eller LinkedIn, så er du velkommen til at hoppe på vognen nu.

Tak fordi du ser med på EC ON THE ROAD.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering