EC ønsker godt nytår

Tilbage til nyheder

31. december 2022

Et nyt år står for døren, og det er endnu engang tid til at ønske alle vores klienter et rigtig godt og succesfuldt nytår.

2022 blev et år præget af krig i Europa og deraf følgende uforudsigelighed og usikkerhed i erhvervsejendomsbranchen.

Kombinationen af voldsomme energiregninger, høj inflation, tilbageholdende forbrugere og et økonomisk Corona-efterslæb har medvirket til at skabe et marked med mange udfordringer men også muligheder.

Hos Estate Concept byder vi de nye tider velkomne med vores sædvanlige gåpåmod. Derfor skruer vi op for gassen og er som altid klar til at yde den bedste og mest effektive service over for vores klienter.

2023 bliver efter vores vurdering et år, der kommer til at skille fårene fra bukkene.

Øget fokus på salg og udvikling af investeringsejendom

Stigende efterspørgsel efter vores services betyder, at vi i 2023 vil have øget fokus på salg og udvikling af investeringsejendom.  

I den forbindelse har vi tilføjet en håndplukket og talentfuld arkitekt til vores in-house power team på kontoret på Frederiksberg. Herfra skal han medvirke i en række udviklingsprojekter i det nye år.

Hos Estate Concept sætter vi en ære i at løse alt fra små til store sager. I 2022 havde vi en kanon afslutning med én af de helt store af slagsen, nemlig salget af en pragtejendom på Frederiksberg. Her gennemførte vi salget til HL Management A/S af 1.300 m2 beboelses- og erhvervsejendom i form af en klassisk ejendom fra 1895 på H.C. Ørsteds Vej.

Vi oplever, at klienterne og markedet i stigende grad efterspørger specialiseret viden og ekspertise, der kan hjælpe dem med at komme i mål med deres projekter. 2023 bliver efter vores vurdering et år, der kommer til at skille fårene fra bukkene.

Som en agil og uafhængig erhvervsmægler, drevet personligt af stifter Jacob Lefèvre med et second to none engagement, er vi godt rustet til at assistere såvel eksisterende som nye klienter med at løse alle typer problemstillinger inden for erhvervsejendom i stormfulde tider.   

De bedste nytårshilsner,

Jacob Lefèvre og EC power team


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering