EJENDOMSINVESTERING: Din ejendom er mere værd, end du tror

Tilbage til nyheder

21. august 2020

Ejendomsinvestering Erhvervsejendom Ejendomsudvikling

De fleste voksne danskere kender Olsen-banden-filmene og har set tv-serierne Matador og Huset på Christianshavn til hudløshed. Filmene og serierne er elsket af mange, så der er ikke noget at sige til, at instruktøren bag, Erik Balling (1924-2005), i 2012 blev hædret med sin helt egen vej i den gamle del af Valby. Her ligger nemlig Nordisk Film, som er et af verdens ældste filmstudier, hvor Balling skabte mange af sine folkekære klassikere.

På Erik Ballings Vej 2 i denne historiske del af Valby, tæt på Tingstedet, har Estate Concept netop formidlet salget af en fuldt udlejet beboelses- og investeringsejendom. Beboelsesejendommen er et murstenshus opført i 1870, der ligger lidt tilbagetrukket fra Valby Langgade. Huset er i to plan og ligger på en god hjørnegrund lige ud til Erik Ballings Vej.

I 1990 blev ejendommen ombygget og opdelt i fire lejligheder: To lejligheder i stueplan, på hhv. 44 m2 og 45 m2, og to lejligheder, med skråvægge, på hhv. 34 m2 og 35 m2 på førstesalen. De fire boliglejemål er på nuværende tidspunkt alle udlejet.

Selv de ikke er nyrenoverede, er lejlighederne hyggelige, lyse og er i pæn stand.

Det forstår man godt, når man oplever lejlighederne: Selvom de ikke er nyrenoverede, er lejlighederne hyggelige og lyse og er i pæn stand. Samtidig har de udsyn til mindre fælles gårdmiljø og ligger tæt på Valby Station, tog og buslinjer.

Ejendommen på Erik Ballings Vej 2 har altså tilsyneladende mange af de ting, der skal til, for at man kan tale om en god investering. Når det handler om ejendomsinvestering, kan det dog ofte betale sig at grave et spadestik dybere: Man kigger naturligvis altid på, hvordan forrentningen og afkastet er her og nu, men man bør også undersøge, hvordan mulighederne er for at udvikle ejendommen i fremtiden.

Her kan man med fordel kigge fx på lokalplanen for det område, som ejendommen ligger i. I tilfældet med Erik Ballings Vej 2 er det fx Lokalplan nr. 255, som regulerer området. Dykker man ned i denne, vil man se, at planen tillader en bebyggelsesprocent på 150 procent. Det medfører i dette tilfælde en reserve, som investor senere kan udnytte til yderligere bebyggelse på hele 109 m2.

360 graders blik på din ejendom

Hos Estate Concept er vi eksperter i at kaste et 360 graders blik på din ejendom, og vi er rigtig grundige, når en ejendoms fulde potentiale som investerings- og udlejningsejendom skal udfoldes.

Det betyder, du får fremhævet alle de aspekter, der er relevante for en evt. investor og køber af din ejendom. Vi vurderer ikke blot ejendommen ’som beset’: Vi rådgiver også om forandringer, der kan generere mere interesse, større værdi og fremme et hurtigt salg af din ejendom. Nogle gange kan forbavsende små ændringer i en sag gøre en stor forskel i forhold til at bringe fornyede værdier frem i en ejendom.

Alt dette betyder, at vi er i stand til at sætte den rette pris på din ejendom: En pris som modsvarer samtlige af de værdier, der ligger i ejendommen; også dem der ikke er synlige ved første øjekast.

Hos Estate Concept ser vi mulighederne for udvikling under hensyntagen til din ejendoms helt særlige kvaliteter.

Kort sagt er bægeret hos os altid halv fyldt: Vi ser mulighederne for udvikling under hensyntagen til din ejendoms helt særlige kvaliteter, beliggenhed, anvendelsesmuligheder og eventuelle restriktioner i form af fredning, bevaringsværdighed, lokalplaner mv.

Og så er det lige meget, om din ejendom ligger på en vej opkaldt efter en landskendt filminstruktør, selvom det selvfølgelig altid hjælper interessen for din ejendom godt på vej...

Du skal være velkommen hos Estate Concept til en samtale om formidling og rådgivning indenfor ejendom.