EC ønsker godt nytår

Tilbage til nyheder

1. januar 2022

Så gik året på hæld, og EC ønsker alle vores klienter et godt nytår.

2021 var et år med masser af action inden for erhvervsejendomsbranchen, og det har vi også mærket hos EC. Læser du dette, og har du eller din organisation samarbejdet med EC i det forgange år, så vil vi gerne takke for samarbejdet.

Har du ikke samarbejdet med EC i året, der gik, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på en drøftelse af din erhvervsejendomsudfordring eller -vision.

2021 var et aktivt og sprudlende år, hvor vi kan se tilbage på mange løste opgaver lige fra udlejninger og salg af ejendom på Strøget, Frederiksberg og Rødovre med flere.

På rådgivningssiden kan vi også se tilbage på et år, hvor vi hjalp klienter i mål med deres udfordringer lige fra rådgivning i forbindelse med køb af nyt domicil for større dansk forsikringsselskab, over samarbejde med kuratorer i forbindelse med salg af ejendom og afvikling af ejendomsselskab, til markedslejesager, vurderinger og køberrådgivninger.

Begge ben plantet i mulden

EC går ud af året med begge ben plantet i mulden – det ene er vores udlejnings- og salgsben, og det andet er vores rådgivningsben.
Alt afhængig af den stillede opgave er vi både til rask gang og spurt, men hovedsagen er, at vi kommer sikkert og effektivt i mål med vores klienters opgaver.

2022 bliver EC’s 13 år, og vi er kommet for at blive og vil i det kommende år fortsat arbejde på at forfine og udvikle vores kerneværdier og skærpe vores innovative kant til gavn for vores klienter.

Må det nye år være lykkebringende og stabiliserende for vores lokalsamfund her på Frederiksberg og ikke mindst for landet som helhed.

De bedste nytårshilsner,

Jacob Lefèvre


Kontakt os her