EC ON THE ROAD NO. 1: Lavendelstræde 14 får nyt liv

Tilbage til nyheder

5. januar 2022

Kom en tur med på nøgleoverlevering med champagne i den gamle bydel i København.

En historie bag udlejningen af Lavendelstræde 14

Da Pernille, som er den ene del af duoen bag frisørkonceptet MIPEcph, som ung og ambitiøs frisøraspirant var i praktik, var det i salonen Chez Elaine, der på det tidspunkt havde hjemme netop på Lavendelstræde 14.

Efter en uges praktik måtte Pernille desværre konstatere, at den eftertragtede læreplads i salonen ikke blev hendes. Med hendes egne ord, så var det nu heller ikke helt hendes stil ”Det der med stiletter og sådan…”. Ordsproget ’modgang gør stærk’ skulle vise sig at gøre sig gældende i denne sammenhæng…

Efter en uges praktik måtte Pernille desværre konstatere, at den eftertragtede læreplads i salonen ikke blev hendes. Med hendes egne ord, så var det nu heller ikke helt hendes stil ”Det der med stiletter og sådan…”.

Flere år senere og nu med egen forretning, så står Pernille i en situation, hvor hun sammen med sin gode veninde og forretningspartner Mille har overtaget selvsamme salon, som i mellemtiden har været anvendt til anden branche.

De to arbejdsomme og dygtige kvinder har været herre i eget hus – eller rettere fører af egen saks - siden 2016, og på de 5 år siden starten har de bl.a. vundet guld i hårfarvningskonkurrence hele 3 gange.

Med den kommende salon når de nu op på to saloner, nemlig den nuværende MIPEcph i Knabostræde og nu altså snart én til på adressen Lavendelstræde 14, hvor udlejningen blev gennemført i samarbejde med City Apartment.

Vi ønsker Pernille og Mille rigtigt meget vind i sejlene i de nye lokaler.

Skal vi hjælpe med at skabe en god oplevelse omkring formidlingen af kompetente og glade lejere til dine lokaler, så kontakt os:
☎️ 28 12 48 88
📩 jl@estateconcept.dk

 

Pernille (t.h.) overtager lokalerne på Lavendelstræde 14 sammen med sin gode veninde og forretningspartner Mille.

Pernille (t.h.) overtager lokalerne på Lavendelstræde 14 sammen med sin gode veninde og forretningspartner Mille.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering