Om Estate Concept

Formidling af erhvervsejendom er en tillidssag

Estate Concept er en uafhængig erhvervsmægler med fokus på Frederiksberg og København samt de nærliggende kommuner.

Indehaver og grundlægger Jacob Lefèvre sætter en ære i at holde en tæt dialog med vores kunder med præcis og affirmativ kommunikation, så du kommer sikkert i mål med udlejning eller salg af din erhvervsejendom, hvad end det handler om butik, lager, investeringsejendom eller salg af afståelse. 

Grundlagt med personligt engagement

Estate Concept drives af grundlægger og indehaver Jacob Lefèvre siden 2009. Med 14 års erfaring drives kontoret centralt på Frederiksberg fra Falkoner Allé med udsigt til Frederiksberg Centret og Kejserinde Dagmars Plads.

Også i felten samarbejder EC med et fast team af dygtige, dedikerede og håndplukkede specialiserede rådgivere og leverandører indenfor erhvervsejendom, der på hver deres område har solid erfaring, hvad angår stabilitet, kompetence, leveringsdygtighed og ikke mindst sans for kundeservice til erhvervskunder. 

Fra vores kontor på det centrale Frederiksberg lige ved metroknudepunktet Frederiksberg Station er vi geografisk placeret, så vi altid har fingeren på byen og erhvervslivets puls, og i tæt aktionsradius til vores sager, herunder udlejning og salg af ejendomme i København og på Frederiksberg.

Estate Concept Jacob Lefèvres kerneværdier er personligt engagement i hver enkelt sag, drevet af en stabil arbejdsindsats funderet i solidt mæglerhåndværk. Flere af vores klienter har vi serviceret igennem en længere årrække. Mange af vores nye klienter er kommet til på baggrund af mund til mund anbefalinger.

Resultatorienteret indsats skaber udlejning og salg af erhvervsejendom

For kunden er det resultatet, der tæller, og det er vi bevidste om hos Estate Concept. Vores mission er at løse din erhvervsejendoms-udfordring, så du kan geare din tid med andre opgaver, mens vi tilføjer værdi til din ejendom.

Vi er også klar over, at vejen til det gode resultat er brolagt med en fokuseret og ihærdig indsats. Vores kundetyper er store, små og private udlejere samt ejendomsselskaber, ejendomsinvestorer, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Vi har en grundsætning, der siger: Kundens tilfredshed er vores ansvar.

Estate Concept kan analysere og se udviklingspotentiale i din erhvervsejendom

Estate Concept er erhvervsmægler i København og Frederiksberg. Vi rådgiver ligeledes indenfor erhvervsejendom. Vi ser muligheder, tænker innovativt og arbejder fokuseret henimod den bedste løsning for vores klienter og deres sager.

Læs mere om vores rådgivningsydelser, der vedrører erhvervsejendom.

Estate Concept er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, EjendomDanmark og Dansk Erhverv.

 

 


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Jeg vil gerne kontaktes