Om Estate Concept

Formidling og udvikling af erhvervsejendom er en tillidssag

Estate Concept er en uafhængig erhvervsmægler og ejendomsrådgiver med fokus på Frederiksberg og København samt de nærliggende kommuner.

Indehaver og stifter Jacob Lefèvre sætter en ære i at holde en tæt dialog – med præcis og affirmativ kommunikation – så du kommer sikkert i mål med udlejning, salg eller udvikling af din erhvervsejendom, hvad end det handler om butik, lager, investeringsejendom eller salg af afståelse. 

Grundlagt med personligt engagement

Estate Concept har haft indehaver Jacob Lefèvre i spidsen siden starten i 2009. Med 15 års erfaring drives kontoret centralt på Frederiksberg fra Falkoner Allé med udsigt til Frederiksberg Centret og Kejserinde Dagmars Plads.

Såvel på kontoret som i felten samarbejder EC med et fast team af dygtige, dedikerede og håndplukkede specialiserede rådgivere og leverandører indenfor erhvervsejendom, der på hver deres område har solid erfaring, hvad angår stabilitet, kompetence, leveringsdygtighed og ikke mindst sans for kundeservice til erhvervskunder. 

Fra kontoret på det centrale Frederiksberg lige ved metroknudepunktet Frederiksberg Station er EC geografisk placeret, så vi altid har fingeren på byen og på erhvervslivets puls og er i tæt aktionsradius til vores sager, herunder udlejning, salg og udvikling af ejendomme i København og på Frederiksberg.

Estate Concept og Jacob Lefèvres kerneværdier er personligt engagement i hver enkelt sag, drevet af en stabil arbejdsindsats funderet i solidt mæglerhåndværk. Flere af vores klienter har vi serviceret igennem en længere årrække. Mange af vores nye klienter er kommet til på baggrund af mund til mund anbefalinger.

Vores mission er at løse din erhvervsejendoms-udfordring, så du kan geare din tid med andre opgaver, mens vi tilføjer værdi til din ejendom.

Resultatorienteret indsats skaber udlejning, salg og udvikling af erhvervsejendom

Vores kundetyper er store, små og private udlejere samt ejendomsselskaber, ejendomsinvestorer, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

For kunden er det resultatet, der tæller, og det er vi bevidste om hos Estate Concept. Derfor har vi en grundsætning, der siger: Kundens tilfredshed er vores ansvar. Vi er også klar over, at vejen til det gode resultat er brolagt med en fokuseret og ihærdig indsats.

Vores mission er at løse din erhvervsejendoms-udfordring, så du kan geare din tid med andre opgaver, mens vi tilføjer værdi til din ejendom.

Estate Concept kan analysere og se udviklingspotentiale i din erhvervsejendom

Estate Concept er erhvervsmægler i København og Frederiksberg. Vi rådgiver ligeledes indenfor erhvervsejendom, fx om anvendelsesændring, lovliggørelse af byggeri samt ibrugtagningstilladelse. Vi ser muligheder, tænker innovativt og arbejder fokuseret henimod den bedste løsning for vores klienter og deres sager.

Læs mere om vores rådgivningsydelser, der vedrører erhvervsejendom.

Estate Concept er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, EjendomDanmark og Dansk Erhverv.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Jeg vil gerne kontaktes