Om Estate Concept

Formidling af erhvervsejendom er en tillidssag

Estate Concept er en uafhængig erhvervsmægler med fokus på Frederiksberg og Indre By i København samt de nærliggende kommuner.

Vi sætter en ære i at holde en tæt dialog med vores kunder med præcis og affirmativ kommunikation, så målet nås hurtigst muligt. 

Grundlagt med personligt engagement

Estate Concept drives af grundlægger og indehaver Jacob Lefèvre siden 2009. Fra kontoret og i felten samarbejder vi med et fast team af dygtige og håndplukkede samarbejdspartnere, der på hver deres område har en solid track record, hvad angår stabilitet, kompetence og leveringsdygtighed.  

Med kontor ved Kejserinde Dagmars Plads og Frederiksberg Centret befinder vi os midt i byens puls og tæt på vores sager.

Estate Concepts kerneværdier i relation til kunder er personligt engagement i hver enkelt sag, drevet af en stabil arbejdsindsats funderet i et innovativt mindset. Mange af vores kunder har vi serviceret igennem en længere årrække.

Resultatorienteret

For kunden er det resultatet, der tæller, og det er vi bevidste om hos Estate Concept.  

Vi er også klar over, at vejen til det gode resultat er brolagt med en fokuseret og ihærdig indsats.

Vi har en grundsætning, der siger: Kundens tilfredshed er vores ansvar.

Estate Concept ser muligheder

Estate Concept er mere end en mægler. Vi ser muligheder, tænker innovativt og arbejder fokuseret mod den bedste løsning for vores klienter og deres sager.

Derfor tilbyder vi også rådgivningsydelser, der vedrører erhvervsejendom.

Estate Concept er medlem af EjendomDanmark og Dansk Erhverv.

 

 


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Jeg vil gerne kontaktes