EC ON THE ROAD NO. 6: To fluer med et smæk - hår- og filmklip hos byens måske hippeste frisør

Tilbage til nyheder

25. marts 2022

EC ON THE ROAD

En af byens mest kendte frisører Morten - i daglig tale - Kushi har betroet Jacob Lefèvre, indehaver af Estate Concept, en meget vigtig opgave.

Et nyt projekt trænger sig på for Morten: Efter 25 år i lokalerne i Dybbølsgade har han længe drømt om større rammer, så hans kreative ideer kan vokse.

Man fornemmer da også, at der efterhånden ikke er plads til flere kunstværker, designerlamper, takkebreve fra kendisser og billeder af Mortens livsforløb, coffee table bøger med nøgne kvinder og mænd, poser med Mortens specialristede signaturkaffe eller hans signaturgin.

Stolen er aldrig tom hos frisør Kushi, og dagene strækker sig ofte, fra solen står op, til den går ned. Når de mange klienter skal have vasket hår, foregår det naturligvis i en specialdesignet messingvask, lige som Morten synes, det skal være.

Det ville være synd at kalde det branding, da stemningen i lokalerne oser af autenticitet uden nogen snert af planlagt selviscenesættelse. Man fornemmer, at folk elsker at hænge ud i salonen, mens Morten udøver sin frisørgerning, og historierne flyder gennem lokalet. Der bygges netværk, som man gjorde i den tid, hvor man kaldte det venskaber. Folk forbindes og hjælper hinanden.

Der bygges netværk, som man gjorde i den tid, hvor man kaldte det venskaber. Folk forbindes og hjælper hinanden.

Med beliggenhed lige ved Enghave Plads’ stadig mere pulserende liv er der tale om et lokale, hvor tusindvis af mennesker lige fra kendisser og landets største direktører til diverse undergrunds DJs, computerprogrammører, brolæggere, viceværter, selvstændige og strippere trygt overlader deres hår til Morten. Her er der højt til loftet i mere end en forstand.

Lokalerne har rå og nøje patinerede vægge med paneler i livlige farver – udtænkt og designet af Morten; intet er overladt til tilfældighederne – Morten ved, hvad han vil. Effekterne på vægge og lofter hænger der ikke blot men bliver solgt til Mortens kunder, som nok egentlig mere kan betegnes som venner ligesom kunsterne, hvis værker han formidler - ligesom kaffen og ginnen også kan købes.

Lokalerne har rå og nøje patinerede vægge med paneler i livlige farver.

Lokalerne har rå og nøje patinerede vægge med paneler i livlige farver.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering