Salg af erhvervsejerlejligheder

En attraktiv investering

Erhvervsejerlejligheder er en attraktiv investering og giver ejeren selvstændig råderet til indretning og anvendelse, hvad enten det er til eget brug eller udlejning. Belåningsmulighederne er også væsentligt mere attraktive end f.eks. ved erhvervsandele.

Indehaver Jacob Lefèvre forestår selv kundekontakten og sikrer, at potentielle købere altid mødes med venlig betjening, ordholdenhed og punktlighed. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgning, både til dig som sælger og til mulige købere.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Eksisterende og fremtidige lejere

Ofte medfølger der lejere, når en erhvervsejerlejlighed sælges, hvilket kræver en retvisende og markedskonform vurdering, og dette har EC ekspertise i at bistå med. Vurderingen bør altid afstemmes med sælgerens temperament og forventning til liggetid.

Hvis en erhvervslejelighed er tom, i det øjeblik den sælges, har vi indgående kendskab til markedslejerne i byen og kan hjælpe med at udfærdige en korrekt vurdering på baggrund af forventet afkast. Dermed kan den bedst mulige pris opnås på markedet.

I flere tilfælde har vi også udviklet ejerlejligheder, når det gælder godkendelse hos kommune og ejerforeningen til etablering af udsugning eller ansøgning om anvendelsesændring og dispensation ift. kommunalplan hos kommunen.

Vi sætter os gerne ind i netop din sag, så vi kan bistå dig bedst muligt med salget.

Velkommen hos Estate Concept.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Andre ydelser

Læs også om vores andre ydelser. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe med.


Salg af erhvervsandel

Salg af erhvervsejendom

Udlejning af erhvervsejendom

Udlejning af flerbrugerejendomme

Markedsføring af erhvervsejendom

Kontakt os her

Se et eksempel på en erhvervsejerlejlighed her