EC ON THE ROAD NO. 20: Fit for fight - ikke blot om fredagen

Tilbage til nyheder

1. juli 2022

EC ON THE ROAD

Denne gang runder vi afsnit nr. 20, hvor EC’s coach og personlige træner, Martin Sejer, prøver formen af på stifter Jacob Lefèvre.

 

Velkommen til det seneste afsnit af Danmarks eneste erhvervsmæglerserie, EC ON THE ROAD, som kører ud af pitten for fuld styrke og afsted hver fredag.

Denne gang runder vi afsnit nr. 20, hvor EC’s coach og personlige træner, Martin Sejer, prøver formen af på stifter Jacob Lefèvre. Dette sker altid en gang om ugen, uanset om det er jul eller helligdag.

Når salget eller udlejningen af din erhvervsejendom skal i hus, er det vigtigt, at din mægler kan holde hovedet koldt, har is i maven samt bevarer det taktiske overblik. Det kræver sin mægler, og det kræver sin mand – eller kvinde.

Men frem for alt kræver det, at en mægler er i form til at løse opgaven. Ikke blot med den rette erfaring og viden, men også rent fysisk.

Men frem for alt kræver det, at en mægler er i form til at løse opgaven. Ikke blot med den rette erfaring og viden, men også rent fysisk. En mægler bør kunne stå distancen, når sagen skal løbes i mål – her kommer det fysiske overskud ind, som er med til at skabe det bedste resultat.

Erhvervsmægler Jacob Lefèvre er som altid ik’ for fin til at tage fat, smøge ærmerne op og tage arbejdshandskerne – eller som i dette afsnit bokserhandskerne – på.

Rigtig god weekend fra Estate Concept.  


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering