Succesfuld ejendomsudvikling til salg eller udlejning

Tilbage til nyheder

5. februar 2021

Estate Concept tilbyder effektiv og datadrevet styring af processen med henblik på udbytteoptimering af din ejendom.

Vi har senest eksekveret et udviklingsprojekt på en ejendom i det Indre København, hvor opdragsgiver var en andelsboligforening.

I dette projekt har Estate Concept lagt strategi og drevet processen fra det rå og renoveringsklare udgangspunkt, igennem udfordringer med evt. miljøscreening, skimmelsanering, statiske udfordringer mv. frem til det færdige ’turn key’- og salgsklare resultat.

I casen har vi desuden efter færdiggørelsen foretaget en visuel optimering i form af midlertidig dekorativ indretning med simple men effektive rekvisitter.
Dermed skabes leads gennem ambiance, der resonerer hos den relevante målgruppe, som kan se deres koncept og forretning blomstre og skabe bundlinje i netop disse lokaler.

Vi drager fordel af innovativ teknologi og værktøjer til at effektivisere, dokumentere og kvalitetssikre processerne, mens vores opdragsgiver løbende holdes a jour med alle data og deltager aktivt i beslutningsprocessen.
Herefter producerer vi indhold til markedsføringen af emnet og eksekverer salgs- eller udlejningsprocessen.

Alt dette sikrer et optimalt resultat og en solid bundlinje for ejendommen, såvel som for købere og lejere.

Estate Concept har bistået ejendomsejere, ejerforeninger og andelsboligforeninger med professionel og succesfuld udvikling af ejendom siden 2009.

 


Kontakt os her