EC ON THE ROAD: Friske input om fremtidens byggeri

Tilbage til nyheder

8. juni 2023

Byggeri Ejendomsudvikling Ejendomsinvestering Teknologi Bæredygtighed

Estate Concept deltog d. 7. juni 2023 i Byggesocietetets arrangement om ’Byggeriet og byggepladsen om 10 år’ i det smukke Moltkes Palæ i samarbejde med Håndværkerforeningen.

Arrangementet handlede om fremtidens byggeri og byggeplads, og det var interessant at høre talerne fortælle om blandt andet DGNB, taksonomi, teknologi og bæredygtighed, men samtidig også tankevækkende med de mange nye dokumentationskrav, der følger med den grønne omstilling.

Omfanget af elementer, der tæller med i Co2- regnskabet, når det gælder byggeri, er massivt:  De kan omfatte alt fra medarbejdernes vej til og fra arbejde i el-bil til komplekse dokumentationskrav i forbindelse med genbrug og affaldssortering.

Derudover hørte vi Jan Elving fortælle om Øens Murerfirmas spændende transformation af 80.000 m2 tidligere industrikvarter til en attraktiv iværksætterby.

Projektet, der kaldes Flyverbyen, skal efter planen damme rammen om såvel mindre småerhverv inden for kunst, design og håndværk samt områder til sport og kultur.

Omfanget af elementer, der tæller med i Co2- regnskabet, når det gælder byggeri, er massivt: De kan omfatte alt fra medarbejdernes vej til og fra arbejde i el-bil til komplekse dokumentationskrav i forbindelse med genbrug og affaldssortering.

Estate Concept fik under arrangementet overraskende nok sendetid med logo på fuldskærm, da en af talerne havde svært ved at få deres USB stick med præsentationen til at virke.

Vores arkitekt Emil Dupuis kom fluks til undsætning med EC’s laptop efter 2 forgæves forsøg med andre computere, hvorefter talerne kunne starte deres præsentation.

I alt sin enkelthed viser det meget godt vores arbejdsetik hos EC: Vi er ikke for fine til at tage fat og finder hurtigt en løsning, så projektet kan komme videre; hvad end det handler om udvikling, rådgivning, udlejning eller salg af ejendom.

Vi takker Byggesocietetet for et super godt arrangement og ser frem til de kommende!


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering