Forår og fuld fart frem

Tilbage til nyheder

27. april 2021

Foråret er lig med lys, liv og optimisme oven på en tid med mørke, inaktivitet og frygt for fremtiden. I år mærkes foråret ekstra meget, nu hvor der endelig er udsigt til, at Danmark og samfundet åbner yderligere op.

Hos Estate Concept er vi altid optimistiske, og vi fejrer forårets komme og genåbningen med en tur til Frederiksberg Have, tæt på vores kontorer på det centrale Frederiksberg.

På spadsereturen gennem byen og den gamle have er det tydeligt, at bydelen summer af energi og virksomhed: Der bliver naturligvis stadig holdt afstand og taget de rette hensyn, men der er masser af mennesker på gaden og på fortovscaféerne, og cykelstativerne foran vores kontor er fyldt op for første gang i meget lang tid.

Det glæder os på de erhvervsdrivendes vegne, og det minder os samtidig om, at det i høj grad er handelslivet og servicevirksomhederne, der skaber liv og aktivitet i byen.

Hos Estate Concept er vi taknemmelige for at have haft fremgang og fuld fart på under hele sundhedskrisen. Vi føler os derfor toptunede til at fortsat at gøre en positiv forskel for både eksisterende og kommende kunder, så de kommer sikkert i mål med de rette lokaler, hvad enten det drejer sig om køb, salg eller udlejning af erhvervsejendom.

Også på rådgivningsfronten står vi klar til at assistere, fx med relocation, markedslejevurdering, køberrådgivning eller udvikling af ejendom.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering

Kontakt os her