Er Rødovre erhvervsejendomsmarkedets nye sort?

Tilbage til nyheder

6. februar 2020

Er Rødovre erhvervsejendomsmarkedets nye sort?

Det er måske så meget sagt, men Rødovre er en populær erhvervskommune. EC har igennem årene løst adskillige sager i Rødovre og vi mærker fortsat stigende efterspørgsel på kontor og logistik.

De erhvervsdrivende tiltrækkes af Rødovres beliggenhed tæt på København og de gode tilkørselsforhold til hele Københavnsområdet via tilkørselsveje, motorvejsnettet og ringvej 3 og 4. Sidst men ikke mindst et stort udbud af emner til fornuftige priser.    

Som mægler og rådgiver oplever vi Rødovre som en servicemindet kommune, hvor sagsbehandlingstiden er relativt kort og ubureaukratisk også når det gælder forespørgsler om f.eks. anvendelsesændringer og diverse tilladelser. Dette er attraktivt for ejendomsejere og erhvervsdrivende, som ofte har brug for hurtig afklaring i deres beslutningsprocesser, så de kan komme videre med at drive deres virksomhed.

Rødovre Kommune et af de områder i hovedstadsregionen, hvor der er størst befolkningstilvækst og kommunen har en målsætning om at udvikle erhvervsområderne i samklang med beboelser og grønne områder, således at der skabes og opretholdes attraktive områder med liv og udsigt til grønt.

EC har i øjeblikket flere sager i Rødovre, som det er værd at tage et kig på. Se f.eks.:

 

Møllevangen 109: Kontorer i nyopført ejendom

 

Glerupvej 20, 1. sal: nyopførte kontorer kælder

 

Højnæsvej 58, stuen: Lager med egen varegård