Udlejning af erhvervsejendom med Estate Concept

Effektiv og succesfuld udlejning af erhvervsejendom

Når du vælger Estate Concept til at sætte dine erhvervslokaler til leje, er det indehaver Jacob Lefèvre selv, der hjælper dig videre med at formidle din udlejning. Derfor er du sikret personlig service, lige meget om det drejer sig om udlejning af butik, kontor- og forretningsejendomme eller fabriks- og lagerejendomme.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk


Når kunden føler sig velkommen, øges sandsynligheden for en gennemført erhvervsudlejning

Enhver udlejning af erhvervsejendom indeholder flere afgørende elementer;

Klassiske dyder som venlig betjening, ordholdenhed, punktlighed og opfølgning er Estate Concepts virksomhedsetik for kontakten med klienter og kunder.

Markedsføring er altid højt prioriteret hos Estate Concept, og også her er du i gode hænder. Videofremvisninger og professionelle billeder siger mere end tusind ord: Når du vælger fx at sætte din butik til leje eller vil have hjælp til udlejning af kontor, så vil du opleve, at din sag hos Estate Concept, Jacob Lefevre, eksponeres bredt på de ledende ejendomsportaler og sociale medier.

Derudover har vi en aktiv Instagram-, Facebook- og LinkedIn-profil. Alt dette for give din sag den mest effektive markedsføring penge kan købe, så du får den bedst mulige lejer med de bedst mulige vilkår, når du skal skrive under på erhvervslejekontrakten.

Vores hovedfokus er på lokaler til leje i København, Frederiksberg, Rødovre og omkringliggende kommuner. Men vi foretager også vurdering af erhvervsejendom og bistår med erhvervsudlejning i andre kommuner.

Personlig rådgivning efter dit behov

Vi assisterer gerne med ansøgning om anvendelsesændring, ejendomsudvikling eller anden ekspertrådgivning, der sikrer kunden et profitabelt slutresultat. 

Vi sætter os grundigt ind i kundens sag, når det handler om ledige erhvervslokaler til leje, hvad enten det gælder en hel ejendom, et enkelt kontor, en butik eller et lager. Vores drive og engagement er det samme.

Hvad er erhvervsejendom?

Erhvervsejendom kan fx være:

  • Butikslokaler
  • Kontorlokaler
  • Lagerlokaler, produktionslokaler og fabriksejendomme
  • Private ejendomme, der udlejes til beboelse
  • Ejendomme, der drives som andelsboligforening
  • Boliger i almennyttigt byggeri
  • Hoteller og campingpladser
  • Biografer og teatre
  • Shoppingcentre, stormagasiner og parkeringshuse
  • Tankstationer og ladestationer

 

Ønsker du yderligere information, er du velkommen hos Estate Concept - din erhvervsmægler i København og Frederiksberg.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering