EC ON THE ROAD NO. 7: En dag i det rullende kontor med fremvisning af klassisk ejendom på Frederiksberg

Tilbage til nyheder

1. april 2022

EC ON THE ROAD

I dette afsnit fremviser vi en særlig sag, nemlig en Frederiksberg-ejendom på hele 1354 kvadratmeter med både beboelse og erhverv.

Ejendommen på H. C. Ørsteds Vej skal nu finde en ny ejer efter mange år i ejerskabet hos samme indehaver.

H.C. Ørsteds Vej er opkaldt efter den danske verdenskendte fysiker, kemiker og farmaceut, som blev født i 1777 i Rudkøbing, og som blandt andet isolerede grundstoffet aluminium.

Ejendommen, som ligger på vejen, er opført i 1895 og har mange fine, klassiske detaljer, som er kendetegnende for tidsperioden og området omkring H. C. Ørsteds Vej. Udover bolig ligger der også en indisk take away i stueetagen samt en købmand.

Til ejendommen hører desuden et baghus, som vi også kigger nærmere på under fremvisningen. Her ligger en tandtekniker , som har haft til huse her i mange år.

Ejendommen på H. C. Ørsteds Vej skal nu finde en ny ejer efter mange år i ejerskabet hos samme indehaver.

Hele ejendommens 1354 kvadratmeter udbydes til kr. 38.500.000,00, og er i den tungere ende af skalaen af de emner, som vi udbyder hos EC.

Er du på udkig efter en mindre ejendom, kan vi også klare dette. Blandt andet har vi flere erhvervsandele på Frederiksberg og Indre By til salg lige nu, hvor du også kan få fordelen af at eje i stedet for at leje.

Uanset om du skal sælge, købe eller leje en mindre eller større ejendom, så er vi altid klar til en uhøjtidelig dialog i øjenhøjde om netop dit behov inden for ejendom.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering