Fra IT til varieté: Estate Concept baner vejen for Finn Krusholms nye eventyr på Frederiksberg

Tilbage til nyheder

25. juni 2024

Estate Concept er stolte over at annoncere den succesfulde afståelse af enestående kontorlokaler på Svanholmsvej, Frederiksberg.

Lokalerne blev afstået til en rekordstor sum et godt stykke over 3 millioner kroner, hvilket sætter et nyt benchmark i ejendomsbranchen, ikke mindst på Frederiksberg og i København.

Afståelsen involverer IT-iværksætteren Finn Krusholm, der også i denne sammenhæng må siges at være 'a man with a plan':

Med et markant karriereskift efter 30 år i IT-branchen planlægger han at genskabe stemningen fra de brølende 1920’ere med sin klassiske varieté, Frederiksberg Varieté. Nyhedsværdien er ikke til at overse: Senest kunne Krusholms kontrafej findes på forsiden af Berlingskes søndagsudgave, hvor der kunne læses et fyldigt portræt af Finn og hans virke.  

Indledningsvis har Krusholm og hans team på fem fuldtidsmedarbejdere oprettet deres base med et projektkontor i de luksuriøse lokaler på Svanholmsvej, hvor de udvikler konceptet, der er en blanding af elementer fra Moulin Rouge, revy, kabaret og klassisk scenekunst. 

Udviklingen og finpudsningen af konceptet sker bl.a. ved at afholde saloner og events. På sigt ønsker Krusholm at etablere en permanent scene og teater, allerhelst i området omkring Allégade, Frederiksbergs kulturelle hjerte i 1920’erne.

Lokalerne på Svanholmsvej, som lige nu er hjem for drømmen om kandelabre, lysekroner, små runde borde og rød velour skiller sig ud med sin fremragende beliggenhed tæt på Værnedamsvej samt med lokalernes høje kvalitet, hvilket sætter en ny standard i markedet for erhvervsejendomme og for beløbsstørrelsen på afståelse af kontorlokaler.

 

Lokalerne på Svanholmsvej skiller sig ud med sin fremragende beliggenhed tæt på Værnedamsvej samt med lokalernes høje kvalitet, hvilket sætter en ny standard i markedet for erhvervsejendomme og for beløbsstørrelsen på afståelse af kontorlokaler.

De nyafståede kontorlokaler er gennemgribende renoveret med topmoderne faciliteter som nyt køkken og toilet, nye vinduer og døre, et avanceret varmeanlæg og akustiklofter. Hver eneste detalje er omhyggeligt udformet, hvilket skaber en uovertruffen elegance og funktionalitet.

Afståelse af erhvervslejemål kan være kompleks på grund af den store aftalefrihed i erhvervslejeloven, og dette kræver bl.a. omfattende overblik over lejekontrakter og tillæg. Estate Concept er stolte af at have spillet en rolle i at realisere Krusholms drøm og med at få afståelsen på plads. 

Vores ekspertise i at assistere med afståelse af erhvervsejendomme er velfunderet, og med denne transaktion fortsætter vi vores dedikation til excellence. Hos Estate Concept sikrer vi således, at både indtrædende og udtrædende lejere samt udlejere har ro i sindet, velvidende at hver detalje i forbindelse med afståelsen er omhyggeligt håndteret.

Hos Estate Concept gør vi vores yderste for fortsat at være en foretrukken ekspert, formidler og rådgiver inden for afståelse og erhvervsejendom.

Vi ser frem til at støtte Finn Krusholms og Frederiksberg Varietés rejse og genoplivningen af de brølende 1920'eres ånd på Frederiksberg. Den næste opgave er nu at finde en velegnet ejendom, som skal huse Varietéens forestillinger. Opdatering følger. 


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering