Markedsføring af erhvervsejendomme

Effektiv markedsføring betaler sig

Som klient hos EC vil du opleve, at din ejendom bliver præsenteret professionelt og effektivt til den rigtige målgruppe, således at ejendommen bliver formidlet til den optimale lejer eller køber på de mest profitable vilkår.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Maksimal eksponering og et effektfuldt markedsføringsmateriale er din garanti for, at markedet afsøges optimalt.

Vi producerer markedsføring af erhvervsejendom, som slår igennem på vores klienters bundlinje. Et godt og gennemført salgsmateriale tilfører casen værdi ved at skabe et positivt førstehåndsindtryk hos den seriøse og købestærke kundemålgruppe.

Vores eget erfarne in house-markedsføringsteam arbejder dedikeret for, at netop din sag kommer til at stå knivskarpt. Den bliver eksponeret på de mest effektive kanaler, så der opnås mest mulig eksponering for din investering.

Uanset casens størrelse er kvaliteten af materialet høj, også når den præsenteres på www.estateconcept.dk eller de førende annonceportaler og sociale medier.

 

 

Estate Concept producerer rigtige videopræsentationer in-house, hvor indehaver Jacob Lefèvre præsenterer casen. En model som er udviklet og forfinet siden 2009.

Målrettet markedsføring af erhvervsejendom betyder effektiv markedsafsøgning

Maksimal eksponering og et effektfuldt markedsføringsmateriale er din garanti for, at markedet afsøges optimalt.

For hver sag vurderer vi, hvad der er unikt for ejendommen eller casen.

Kan udvikling af din ejendom gøre den mere profitabel? Bliv klogere på ejendomsudvikling her.

Kan en styling af din case give en bedre bundlinje? Bliv klogere på visuel optimering og styling her.

Professionelt salgsmateriale

Vores materiale til markedsføring af erhvervsejendom består af:

  • Professionelle og knivskarpe fotos – vi bruger den seneste kamerateknologi fra Sony med G-master objektiv-serien

  • Videopræsentation med god lyd og tekster – kunderne kan komme på fremvisning når som helst. Fra deres skrivebord, på farten eller fra deres lænestol

  • Interaktionsskabende prospektmateriale – potentielle kunder får hurtigt overblik, så beslutningsprocessen igangsættes effektivt. 

 

Vi producerer alt markedsføringsmateriale in-house, hvilket resulterer i kort produktionstid, så sagen hurtigt kan komme på markedet.  

Online markedsføring på effektfulde platforme

Markedsføring af erhvervsejendom er en investering, der skal kunne betale sig for kunden. I de senere år er avisannoncer blevet erstattet af digitale kanaler.

Vi kan imødekomme ønsker om avisannoncer, men vi har erfaring for, at det er via online medier, at kunden får mest værdi for pengene. Hos Estate Concept arbejder vi derfor primært med online kanaler.

Udover vores eget website benytter vi de bedste og mest fremtrædende erhvervsejendomsportaler i Danmark. Derudover er vi tilstede på sociale medier som LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube og Vimeo.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Kontakt os her

Se en af vores seneste videoproduktioner her