Estate Concept: En travl og inspirerende uge på MIPIM 2024

Tilbage til nyheder

14. marts 2024

MIPIM 2024 nærmer sig sin afslutning, og Estate Concept har haft en travl og givende uge i Cannes.

Uanset om det har været ved udstillinger, konferencer eller spontane møder, har stifter Jacob Lefèvre været engageret i spændende diskussioner og ideudveksling med branchens førende fagfolk.

Hvert år drager mere end 1.000 bygge- og ejendomsfolk til Cannes for at deltage på MIPIM-messen. Deltagerne repræsenterer et bredt spektrum af branchen, herunder mæglere, investorer, udviklere, arkitekter og byplanlæggere.

For os er MIPIM en vigtig platform til at udveksle viden, skabe forretningsforbindelser og drøfte fremtidige udfordringer og muligheder i ejendomssektoren

Inden for ejendoms- og bygningssektoren, fungerer MIPIM som et centralt knudepunkt for innovation og udvikling i branchen.

For Jacob Lefèvre og Estate Concepts vedkommende udgør MIPIM med Cannes' imponerende kulisse som baggrund derfor en nøglebegivenhed i kalenderen.

”For os er MIPIM en vigtig platform til at udveksle viden, skabe forretningsforbindelser og drøfte fremtidige udfordringer og muligheder i ejendomssektoren”, forklarer Jacob.

Selvom MIPIM 2024 lakker mod enden, er Jacobs kalender stadig åben for en kop kaffe og en fortsat dialog, så tøv ikke med at tage kontakt.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering