2020 er godt i gang

Tilbage til nyheder

22. januar 2020

Estate Concept boblede af aktivitet fra årets allerførste dage, hvor vi allerede d. 3. januar var på optagelse med en ny og spændende sag på Møllevangen 109 i Rødovre.

Vi mærker allerede nu, at 2020 bliver et aktivt og spændende år, hvor vi ser frem til at byde ind med løsninger til vores kunder og at bidrage til byens udvikling.

Eksempelvis er vi netop nu i gang med at etablere endnu en lægeklinik på Frederiksberg til gavn for kommunens borgere i en bydel med lægemangel. Tidligere har vi også etableret et apotek på Frederiksberg, og vi er altid taknemmelige for at kunne gøre noget for byens sundhed.

Estate Concept går også ind i 2020 med et nyt og brugervenligt website og selvfølgelig fortsætter vi med vores videopræsentationer, hvor indehaver Jacob Lefèvre guider seeren rundt i hver enkelt sag. For os er din sag meget mere end et nummer, og vi sætter en ære i at yde en nærværende indsats.

Med 2 mand på kontoret, vores trofaste fotograf armeret til tænderne med det nyeste udstyr og vores grafiker klar ved skærmen til at lave flotte prospekter, er vi med gåpåmod og ihærdighed i fuld i gang med året.

Vi ser frem til fortsat at betjene vores kunder, gamle som nye, inden for udlejning, salg, afståelse, rådgivning mv., så vores kunders forretninger kan slå nye rødder, spire og blomstre.

 

Velkommen hos Estate Concept.