Salg af erhvervsejendom

Estate Concept formidler salg af hele ejendomme, herunder flerbrugerejendomme, lager- og logistikejendomme og investeringsejendomme. 

Forud for formidlingen sætter vi os ind i netop din ejendom, hvor vi har fokus på ejendommens potentiale og eventuelle udviklingsbehov samt dine forventninger til pris og liggetid.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Mægler og rådgiver i et

Ofte er vi både mægler og rådgiver på et salg af erhvervsejendommen og kan blandt andet tilbyde rådgivning inden for Capital Markets. Det giver den fordel, at vi er inde i alle aspekter af ejendommen og kan præsentere den bedst muligt for potentielle købere.

Vi foretager gerne en vurdering af ejendommens udviklingspotentiale og kan assistere med forslag og tiltag, der kan øge ejendommens markedsværdi. Ligeledes har vi omfattende erfaring med myndighedskontakt og ansøgning om f.eks. anvendelsesændring eller dispensation fra lokalplaner.

Erhvervsejendomme sælges oftest til udlejning, og her trækker vi på et indgående kendskab til markedslejerne i byen for at foretage en retvisende vurdering på baggrund af forventet afkast. Dermed kan den bedst mulige pris opnås på markedet for salg af erhvervsejendom.

Vi sætter os gerne ind i netop din erhvervsejendom eller investeringsejendom, så vi kan bistå dig med et succesfuldt og profitabelt salg.

Velkommen hos Estate Concept.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Andre ydelser

Læs også om vores andre ydelser. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe med.


Salg af erhvervsandel

Udlejning af erhvervsejendom

Udlejning af flerbrugerejendomme

Salg af erhvervsejerlejligheder

Markedsføring af erhvervsejendom

Kontakt os her