Estate Concept ønsker god påske

Tilbage til nyheder

31. marts 2021

Nedlukninger af butiksliv og restauranter, og hjemmearbejdspladser der erstatter kontorlejemål. Mange faktorer har gjort første kvartal af 2021 til et af de mest uforudsigelige og ustabile i mange år.

Vi har dog hos Estate Concept haft fuld vind i sejlene i hele 2020 og har også haft en flyvende start på 2021.

Der har både været aktivitet mht. udlejning af kontorer, lager, salg af erhvervsejendom samt afslutning og påbegyndelse af rådgivningsforløb.

EC’s DNA er fortsat at styrke sin position som en teknologi-drevet formidler og rådgiver inden for erhvervsejendomsbranchen med fokus på founder-drevet kundekontakt.

Selvom vi har haft et særdeles aktivt første kvartal, så har vi aldrig for travlt til at holde fast i traditionerne. Vi vil bruge højtiden til at reflektere over årets gang indtil nu og oplade batterierne, så vi fortsat kan styrke vores koncept med at bidrage til vores kunders behov for formidling og rådgivning inden for erhvervsejendom.

Op til påske har vi afholdt (alkoholfri) arbejdsfrokoster med nogle af vores samarbejdspartnere, blandt andet ØSTERGAARD Bygge og Indeklimas seniorkonsulent, Anders Petersen, som er en af de eksperter, vi efterhånden har arbejdet sammen med på et utal af due diligence-opgaver inden for rådgivning af erhvervsejendom.

Efter Påske kommer vi til at løfte sløret for en større relocation-opgave, som vi har varetaget for et hæderkronet dansk selskab.

Estate Concept har lukket i påskehelligdagene, men mails besvares dog uagtet.

Estate Concept ønsker en rigtig god påske.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering

Kontakt os her