Klar til take off med EC?

Tilbage til nyheder

6. december 2021

Vil du også have luft under vingerne på dit salg eller din udlejning?

Kom udenom køen og lad EC bringe dig i mål med din destination.  

Hos Estate Concept er teknologi en del af vores DNA, og vi har tradition for at være first movers, når det handler om at integrere cutting edge-teknologi i vores markedsføring.

Denne teaser er produceret med hjælp fra dronen:

Nyt perspektiv på din ejendom

Senest er vi bogstaveligt talt gået i luften med droneteknologi. Denne teknologi gør os i stand til at præsentere ejendomme fra et helt nyt perspektiv, hvor man ser bygningen fra oven og fra mange flere forskellige vinkler. Dermed får man som potentiel køber eller lejer af en ejendom et endnu bedre indtryk af både ejendommen men også af, hvordan den er placeret og passer ind i det omkringliggende område.
Videopræsentationer er en kernekompetence

Dronen laver optagelser, der benyttes både som still-billeder og som levende billeder i form af video. Netop video er en kernekompetence hos EC, ikke mindst fordi vi tilbyder videopræsentationer af alle vores sager 24-7 via vores hjemmeside og førende annonceringsplatforme.

Med dronen får disse videopræsentationer en ekstra dimension, der gør en stor forskel i forhold til nå ud til og tiltrække den rette køber eller lejer til din ejendom eller lejemål.

Er du interesseret i at høre mere om præsentation af ejendomme via droneteknologi eller mere generelt om, hvordan vi griber markedsføringen af ejendomme an, så check-in hos EC – hos os får du altid personlig service. Er du klar til take-off?

Kontakt Estate Concept

Jacob Lefèvre
Tlf. 28 12 48 88
Mail: jl@estateconcept.dk


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering