Udlejning af flerbrugerejendomme

Flerbrugerejendomme er populære, og Estate Concept har siden sin begyndelse arbejdet med udlejning af disse. Ofte er vi dedikeret mægler og rådgiver på ejendommen, og udviklingen foregår over en årrække.

Her sammensætter vi lejerporteføljen ud fra ejendommens beskaffenhed og vores markedsindsigt i synergiskabelse mellem de forskellige lejere.

Kontakt os nu: + 45 28 12 48 88 eller pr. mail jl@estateconcept.dk

 

Venlighed og professionalisme går hånd i hånd

Den gode kundekontakt og professionel markedsføring er højeste prioritet i Estate Concept. Vi sørger, for at enhver sag eksponeres bredt på de ledende portaler og sociale medier. Billeder og video fanger opmærksomheden, og vi sætter en ære i at kommunikere direkte til potentielle lejere med udgangspunkt i markedets behov.

Vi er på hjemmebane på Frederiksberg og i København, Rødovre og de omkringliggende kommuner.

Vi assisterer gerne med ansøgning om anvendelsesændring, ejendomsudvikling og anden ekspertrådgivning, der sikrer kunden et optimalt slutresultat.

Vi analyserer flerbrugerejendomme uanset disses størrelse og udviklingsstadie. Vi ved også, at vedligeholdelse af flow i flerbrugerejendomme er vigtigt, og vi sørger p.t. for, at flere flerbrugerejendomme i København står fuldt udlejede.

Velkommen hos Estate Concept.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering


Andre ydelser

Læs også om vores andre mæglerydelser. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe med.


Salg af erhvervsandel

Salg af erhvervsejendom

Udlejning af erhvervsejendom

Salg af erhvervsejerlejligheder

Markedsføring af erhvervsejendom

Kontakt os her