EC ON THE ROAD NO. 18: Østerbro - fra byens puls til fredfyldt oase

Tilbage til nyheder

17. juni 2022

Østerbro EC ON THE ROAD Erhvervsandel

EC besøger Østerbro, da vi netop har fået en ny sag i området, nemlig salg af en erhvervsandel i en vaskeægte liebhaverbygning.


Østerbro er en perle med sin mange smukke bygninger, brede alleer og grønne område.

Ordet bro er en gammel betegnelse for brolagt vej. Dem er der godt nok ikke så mange af længere på Østerbro, men området emmer af historie, og den klassiske arkitektur er stadig fremherskende i området.

EC besøger Østerbro, da vi netop har fået en ny sag i området, nemlig salg af en erhvervsandel i en vaskeægte liebhaverbygning fra 1906 i stilarten historicisme.

Fordelene og herlighedsværdien ved Østerbro er mange og for mange til et enkelt afsnit af EC ON THE ROAD.

En af de helt oplagte fordele ved at have sin virksomhed i området er Fælledparken, som ligger kun 300 meter fra erhvervsandelen.

Forestil dig at have din forretning i området og have muligheden for dels at have til huse i et godt eksponeret område, samtidig med at du hurtigt og nemt har adgang til grønne områder.

Med sit 59 hektar store areal udgør parken en grøn lunge i området.

Forestil dig at have din forretning i området og have muligheden for dels at have til huse i et godt eksponeret område, samtidig med at du hurtigt og nemt har adgang til grønne områder.

Tæt på lokalet har du desuden Østerfælled Torv, som brillerer med flotte bygninger og selvfølgelig selve Østerbrogade og Fælledsøen.

Vores klient er i denne sag en andelsboligforening, hvor vi også har foretaget vurdering og rådgivning i processen, som omhandler et eksklusionssalg.

Tak fordi I ser med på EC ON THE ROAD. Hvis du kan lide, hvad du ser, så følg os gerne på Facebook, Instagram og LinkedIn.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering