Udlejning af erhvervsejendom

Når du vælger Estate Concept til at varetage udlejningen af din erhvervsejendom, vil det være indehaver Jacob Lefèvre selv, der forestår kundekontakten.

Når kunden føler sig velkommen, øges sandsynligheden for en gennemført udlejning.

Vi ved, at enhver udlejning indeholder to helt afgørende elementer, nemlig tillid og god kundekontakt.
Gode traditionelle dyder som venlig betjening, ordholdenhed, punktlighed og opfølgning er EC’s rettesnor for kontakten med vores kunder.

I tillæg til den gode kundekontakt er markedsføring højt prioriteret og lidt af en passion for os. Billeder og video siger mere end tusind ord, og din sag eksponeres hos os bredt på de ledende portaler og sociale medier.

Vi har især grad arbejdet med markedet på Frederiksberg, København, Rødovre og omkringliggende kommuner, men kan også foretage vurdering og udlejning i andre kommuner.

Personlig rådgivning efter dit behov

Skal vi også hjælpe dig med at ansøge om anvendelsesændring, udvikle ejendommen eller har du brug for anden rådgivning for at komme i mål, vil du også føle dig i trygge hænder her.

Vi sætter os gerne ind i netop din sag, om det så gælder en hel ejendom eller et enkelt kontor, butik eller lager; vores ildhu og engagement er det samme.

Velkommen hos Estate Concept.