Salg af erhvervsejerlejligheder

En attraktiv investering

Erhvervsejerlejligheder er en attraktiv investering og giver ejeren selvstændig råderet til indretning, anvendelse og indretning, hvad enten det er til egen brug eller udlejning. Belåningsmulighederne er også væsentlig mere attraktive end f.eks. ved erhvervsandele.

Indehaver Jacob Lefèvre forestår selv kundekontakten og sikrer at potentielle købere altid mødes med venlig betjening, ordholdendhed og punktlighed. Vi lægger stor vægt på løbende opfølgning, både til dig som sælger og til mulige købere.

Eksisterende og fremtidige lejere

Ofte medfølger der lejere, når en erhvervsejerlejlighed sælges, hvilket kræver en retvisende og markedskonform vurdering, hvilket EC har ekspertise i at bistå med. Vurderingen bør altid afstemmes med sælgerens temperament og forventning til liggetid.

Hvis en erhvervslejelighed er tom i det øjeblik den sælges, har vi indgående kendskab til markedslejerne i byen og kan hjælpe med at udfærdige en korrekt vurdering på baggrund af forventet afkast. Dermed kan den bedst mulige pris opnås på markedet.

Ved flere lejligheder har vi også udviklet ejerlejligheder, når det gælder godkendelse til etablering af udsugning hos kommune og ejerforeningen eller ansøgning om anvendelsesændring og dispensation ift. kommunalplan hos kommunen.

Vi sætter os gerne ind i netop din sag, så vi kan bistå dig bedst muligt med salget.

Velkommen hos Estate Concept.