Markedsføring af erhvervsejendomme

Markedsføring er en passion

Som kunde hos EC vil du opleve, at din ejendom bliver præsenteret flot, professionelt og effektfuldt til den rigtige målgruppe, således at ejendommen kan blive videreformidlet til den bedst mulige lejer eller køber på de bedst mulige vilkår.

I Estate Concept er markedsføring af vores sager en kerneydelse og vi er samtidig passionerede omkring det. Et godt og gennemarbejdet præsentationsmateriale udført med æstetisk sans tilfører ejendommen værdi, da førstehåndsindtrykket er vigtigt for at skabe interesse for din ejendom. 

Vores eget erfarne in house-markedsføringsteam arbejder dedikeret for at netop din sag kommer til at stå knivskarpt og blive eksponeret alle de rigtige steder. Uanset om det handler om mange eller færre kvadratmeter, er kvaliteten af materialet den samme, når de præsenteres på www.estateconcept.dk.

Vi bruger aktivt rigtige videopræsentationer, hvor indehaver Jacob Lefèvre bruger sin tv-erfaring til at præsentere ejendommen, så det understreges, at der er tale om en personlig drevet forretning med personlig kontakt til såvel lejere og købere som udlejere og sælgere – kunden er altid i centrum hos EC.

Målrettet markedsføring betyder effektiv markedsafsøgning.

Maksimal eksponering og et effektfuldt markedsføringsmateriale er din garanti for at markedet afsøges optimalt og øger chancen for at netop den mest optimale lejer, som måtte findes i markedet til din relevante ejendom, bliver din nye lejer.  

For hver sag vurderer vi, hvad der er særligt for ejendommen, hvilke anvendelsesmuligheder den har og dermed hvilken type lejer eller køber, den henvender sig til. Vi har også mulighed for at style din ejendom, så den fremtrækker ekstra attraktiv og indbydende - det kan du læse mere om her. Er der behov for udvikling af din ejendom kan vi også assistere se mere her.

Professionelt salgsmateriale

Vores markedsføringsmateriale består af:

  • Fotos der siger mere end tusind ord
  • Videopræsentation der giver potentielle lejere og købere mulighed for at besigtige også fra deres lænestol
  • Effektfuldt og brugervenligt prospektmateriale, der sikrer at en evt. lejer eller køber hurtigt kan sætte sig ind i sagens detaljer
  • En god og overskuelig plantegning er med til at speede formidlingen op.

 

Vi producerer alt markedsføringsmateriale internt, hvilket betyder, at der er kort produktionstid og effektiv kommunikation i processen. Vi arbejder hele tiden på at kunne levere noget af det bedste kvalitetsmarkedsføringsmateriale i branchen og især det mest priseffektive.

Vi bruger de bedste kameraer, objektiver og seneste software indenfor billedredigering og videoredigering. Vores markedsføringskoncept er udviklet og finpudset gennem mange år, så vi hele tiden er på forkant

Online markedsføring på flere platforme

Markedsføring er en investering, der skal kunne betale sig for kunden. I de senere år er avisannoncer mere eller mindre blevet erstattet af digitale kanaler. Vi kan naturligvis imødekomme eksekvering af avisannoncer, men vi har erfaring for, at det er via online medier at kunden får mest værdi for pengene.  I Estate Concept arbejder vi derfor primært med online kanaler.

Udover vores eget website benytter vi de bedste og meste søgte erhvervsejendomsportaler i Danmark samt selvfølgelig sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og Vimeo, hvor vi ugentlige holder vores tilstedeværelse ved lige, så din sag altid fremtræder relevant.

 

Klik lidt rundt her på siderne og kig evt. på vores SoMe-profiler for at se konkrete eksempler på vores markedsføring.

 

Premium Partner Badge Lokalebasen.dk