Udlejning af flerbrugerejendomme

Flerbrugerejendomme er populære, og Estate Concept har siden sin begyndelse arbejdet med udlejning af netop disse. Ofte er vi dedikeret mægler og rådgiver på ejendommen, og udviklingen foregår over en årrække, hvor vi sammensætter lejerporteføljen ud fra ejendommens beskaffenhed og vores sans for synergiskabelse mellem de forskellige lejere.

Venlighed og professionalisme går hånd i hånd

Den gode kundekontakt og professionel markedsføring er højeste prioriteret i EC. Vi sørger for, at din sag eksponeres bredt på de ledende portaler og sociale medier. Billeder og video fanger opmærksomheden, og vi sætter en ære i at skrive direkte til potentielle lejere med udgangspunkt i markedets behov.

Vi er på hjemmebane på Frederiksberg og i København, Rødovre og de omkringliggende kommuner.  

Skal vi hjælpe dig med at ansøge om anvendelsesændring, udvikle ejendommen eller har du brug for anden rådgivning for at komme i mål, så vil du også føle dig i trygge hænder her.

Vi sætter os gerne ind i netop din flerbrugerejendom uanset ejendommens størrelse og dennes udviklingsstadie. Vi ved også, at vedligeholdelse af flow i flerbrugerejendomme er vigtigt, og vi sørger p.t. for, at flere flerbrugerejendomme i København står fuldt udlejede.

Velkommen hos Estate Concept.


Erhvervsmægler Salg Udlejning Rådgivning Markedslejevurdering Ejendomsudvikling