Salg af erhvervsejendom

Estate Concept formidler salg af hele ejendomme, herunder flerbrugerejendomme, lager- og logistikejendomme og investeringsejendomme.

Forud for formidlingen sætter vi os ind i netop din ejendom, hvor vi har fokus på ejendommens potentiale og eventuelle udviklingsbehov samt dine forventninger til pris og liggetid.

Mægler og rådgiver i et

Ofte er vi både mægler og rådgiver på ejendommen. Det giver den fordel, at vi er inde i alle aspekter af ejendommen og kan præsentere den bedst muligt for potentielle købere. Vi foretager gerne en vurdering af ejendommens udviklingspotentiale og kan assistere med forslag og tiltag, der kan øge ejendommens markedsværdi. Ligeledes har vi omfattende erfaring med myndighedskontakt og ansøgning om f.eks. anvendelsesændring eller dispensation fra lokalplaner.

Erhvervsejendomme sælges oftest til udlejning, og her trækker vi på et indgående kendskab til markedslejerne i byen for at foretage en retvisende vurdering på baggrund af forventet afkast. Dermed kan den bedst mulige pris opnås på markedet.

Vi sætter os gerne ind i netop din ejendom, så vi kan bistå dig med et succesfuldt salg.

Velkommen hos Estate Concept.


Erhvervsmægler Salg Udlejning Rådgivning Markedslejevurdering Ejendomsudvikling


Kontakt os her