Om Estate Concept

Ejendomshandel er en tillidssag! Estate Concept er en uafhængig erhvervsmægler med fokus på Frederiksberg og Indre By i København samt de nærliggende kommuner. Vi sætter en ære i at holde en tæt dialog med vores kunder med præcis og affirmativ kommunikation.

Drevet af personligt engagement

EC er uafhængig og drives af grundlægger og indehaver Jacob Lefèvre siden 2009. Fra kontoret koordinerer vi derudover et fast team af dygtige og håndplukkede samarbejdspartnere, der har udvist stabilitet, kompetence samt ikke mindst leveringsdygtighed. 

Med kontor ved Kejserinde Dagmars Plads og Frederiksberg Centret befinder vi os midt i byens puls og tæt på vores sager. EC's kerneværdier i relation til kunder er personligt engagement i hver enkelt sag, drevet af en solid arbejdsindsats funderet i entreprenør-mindset. Mange af vores kunder har vi haft den fornøjelse at servicere igennem en længere årrække.

Resultatorienteret

For kunden er det det gode resultat der tæller, og det er vi bevidste om hos EC.  Vi er også klar over, at vejen til det gode resultat er brolagt med en fokuseret og ihærdig indsats. Vi har en grundsætning der siger: Kundens tilfredshed er vores succes.

EC ser muligheder

EC er mere end en mægler. Vi ser muligheder, tænker kreativt og arbejder innovativt mod at finde den bedste løsning for alle parter i vores sager. Derfor tilbyder vi også rådgivningsydelser, der kan bidrage til at opnå de ønskede resultater.

Vi har naturligvis fagligheden i orden og holder os løbende orienteret om ændringer i markedet og lovgivningen gennem vores tilknyttede jurister og medlemskab af EjendomDanmark.

 

EjendomDanmark logo

 

 

 

 

 

 

 


Jeg vil gerne kontaktes